Scrolla ner
Bild som visar Army Leather Patrol 3-finger

Army Leather Patrol 3-finger

1 300 SEK
Art.nr: 30592-870

Färg Oliv

Svart
Marin
Ljusgrå
Koks
Senap
Oliv
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

En kortare 3-fingersversion av Hestras klassiska Heli Ski-handske med samma värmande egenskaper och slitstarka yttre. Passar dig som åker över hela berget och behöver en varm, pålitlig handske. Urtagbart foder underlättar torkning och gör att du kan variera foder efter aktivitetsnivå och temperatur.
Läs mer

Utbytbart foder

Vindtät

Värme6/86/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet4/84/8

VattentätNej

Varm skidhandske 
med urtagbart foder...

Army Leather Patrol är en varm 3-fingers skidhandske med genomtänkta funktioner. Den bygger på samma robusta grundrecept som Hestras Heli Ski-modell men är utformad för att bäras inuti jackärmen, med en bekväm neoprenmudd som sluter om nära handleden. 3-fingermodellen passar dig som vill ha en lite varmare handske, med viss bibehållen fingerfärdighet. Fingrar och innerhand är i impregnerat getskinn medan handens ovansida är i följsam och vädertålig softshellväv. Ett fleecefoder med syntetfyllning håller fingrarna varma även i låga temperaturer, och kan enkelt tas ur när det ska tvättas eller torkas. Du kan också ersätta fodret med en tunnare liner, för att anpassa värmen om du till exempel hajkar uppför och svettas mer. En handledsrem minskar risken för att du tappar handsken, om du exempelvis tagit av den för att justera utrustning. Dessutom följer det med en karbinhake som tillsammans med en öljett och hängögla ger flera fästmöjligheter. En slitstark och pålitlig följeslagare för dig som tillbringar långa dagar utomhus i snö och kyla, och som gärna rör dig en bit bort från liftsystem och bekvämligheter. Finns även i tum- och 5-fingermodell, samt med passform anpassad för tjejer.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Karbinhake | Elastisk vid handled | Handcuffs | Hanging loop | Utvändiga sömmar | Förstärkta detaljer | Uttagbart foder | Handledsjustering med kardborre
Hanging loop

Använd öglan på fingret tillsammans med en karbinhake för att hänga handskarna upp och ner. På så vis skyddar du dem från regn eller snö.

Utvändiga sömmar

Sömnadsteknik som vi använder för flera modeller. Det ger utmärkt komfort för fingrarna.

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester | Bemberg
Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 30592 Army Leather Patrol 3-finger

Yttermaterial

Hestra 3-lagers dobby polyester melange | Getskinn
Hestra 3-lagers dobby polyester melange

Slitstarkt vävt tyg med spandex som ger goda stretchegenskaper. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tyg. 97 % polyester, 3 % elastan.

Getskinn

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev