Scrolla ner

Army Leather Heli Ski GTX® + Gore grip technology 5-finger

Art.nr: 30630-100
2 200 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Längre 5-fingerhandske för skidturer och alpinism där du vill ha maximal fingerfärdighet. Sydd i slitstarka material med vattentätt och ventilerande GORE-TEX-membran och ett tunt, smidigt foder. Perfekt för skidåkning i alpina miljöer där när du behöver hantera isyxor, rep, klätterkarbiner och liknande.

Vattentät

Vindtät

Slitstark skidhandske 
med GORE-TEX...

En tunnare version av Hestras klassiska Heli Ski-modell, anpassad för situationer där du behöver arbeta med fingrarna och där fysisk aktivitet bidrar till att hålla temperaturen uppe. Sydd i Hestras slitstarka getskinn med ovansida i stryktålig 4-vägs stretchväv. GORE-TEX gör handsken helt vattentät och ventilerande, och insidan i polyesterpiqué underlättar fukttransport för behagligt mikroklimat. I kallare temperaturer kan handsken kompletteras med något av Hestras löstagbara foder. En rad genomtänkta detaljer bidrar till hög funktion i utsatt terräng, som den höga kragen, som stoppar snö från att tränga in i handsken. Snölåset justeras enkelt med en hand och även vidden runt handleden justeras med ett enhandsgrepp. Dessutom finns en handledsrem som minskar risken att du tappar handsken. Ett pålitligt och vädertåligt val för skid- och klätteräventyr i högalpin terräng.

Kollektion

Inom den här kollektionen hittar du högfunktionella och slitstarka handskar specifikt utecklade för bergsklättring. Inom Mountaineering kännetecknas modellerna av flexibel passform, värme och slitstyrka.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Klättring & alpinism | Turskidåkning
Utförsåkning

Utförsåkning

Klättring & alpinism

Klättring & alpinism

Turskidåkning

Turskidåkning

Detaljer

Karbinhake | Handcuffs | Snölås | Kardborrestängning vid handled

Fast foder

Gore fukttransporterande piké

100 % polyester med hög fukttransporterande förmåga.

Löstagbart foder

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 30630 Army Leather Heli Ski GTX® + Gore grip technology 5-finger

Yttermaterial

Hestra flextron softshell 4-vägs stretch | Getskinn
Hestra flextron softshell 4-vägs stretch

Hållbart och smidigt stretchtyg av polyamid/spandex. Vind- och vattenavvisande med goda ventilationsegenskaper. 92 % polyamid, 8 % elastan.

Getskinn

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Vattentät

GORE-TEX Grip
GORE-TEX Grip

Ett tunt PTFE-membran som beter sig på samma sätt som mänsklig hud. Den andas, dvs. den släpper ut överskottsvärme och kroppsfukt, samtidigt som den förhindrar att fukt tränger in från utsidan. Det är ett vind- och vattentätt material. 38 % polyamid, 62 % ePTFE-GORE-TEX.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev