Scrolla ner

Akka Jr. Mitt

Art.nr: 36381-880
550 SEK

Färg Buteljgrön

Svart
Röd
Buteljgrön
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Slitstark och varm tumhandske för lekfulla juniorer. Ovandel i vädertålig och ventilerande polyamidväv, och den fodrade innerhandsken kan tas ur och torkas. En bred elastisk mudd gör handsken enkel att ta på vilket uppskattas både av otåliga barn och deras hjälpande vuxna.

Utbytbart foder

Vindtät

Tål maskintvätt

Värme6/86/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Varma tumvantar 
för barn...

Från pulkabacke och skidsvängar till äventyr över snö, stock och sten – Hestras tumhandske Akka Jr. är utformad för att skydda mot väder och vind medan ditt barn utforskar naturen. Den har ett löstagbart foder i mjuk fleece med värmande syntetfyllning – enkelt att torka och tvätta om det blivit blött eller smutsigt. En resår vid handleden håller handsken på plats och bred mudd förenklar påklädning. Dessutom har den en handledsrem som gör att handsken inte blir kvar utomhus efter avslutad lek. Perfekt för härliga vinterdagar med snögubbar och skidåkning, och lika skön för skogsutflykter och vardaglig utelek."

Kollektion

Vi ställer lika höga krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som för våra vuxenmodeller. Även små händer behöver riktigt bra handskar som värmer i kallare temperaturer och som skyddar mot snö och regn. Inom Junior-kollektionen finner du funktionella barnhandskar som lämpar sig för både skidåkning och utelek. krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som på vuxenmodellerna. Även små händer behöver riktigt bra handskar.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Friluftsliv | Vandring | Utomhuslek
Utförsåkning

Utförsåkning

Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Utomhuslek

Utomhuslek

Detaljer

Reflekterande detaljer | Handcuffs | Tål maskintvätt | Uttagbart foder

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester | Bemberg
Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 36381 Akka Jr. Mitt

Yttermaterial

Hestra proton polyamidtyg

Slitstarkt polyamidtyg. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tillverkat i 100 % polyamid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev