Scrolla ner

Women's Heated Liner 5-finger

Art.nr: 34020-100
3 600 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Batteriuppvärmd liner som förvandlar din vanliga skidhandske till en värmehandske. Utformad för Hestras Heli Ski Female-handske men passar även många andra dammodeller från Hestra. USB-laddat batteri och värme i tre steg håller fingrarna varma i kyligt vinterväder.

Vindtät

Värmehandskar

Värme7/87/8

Slitstark4/84/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Innerhandske med 
värmeslingor dam...

Räddningen för konstant frusna fingrar – Hestras uppvärmda linerhandske fungerar som ett extra foder till vanliga vinterhandskar. Värmeslingor på fingrar och handens ovansida håller händerna varma även i stark kyla. Temperaturen ställs in med ett reglage i Hestra-logon på linerns ovansida. Heated Liner är utformad för att passa Heli Ski Female – både tum- och 5-fingerversionen – men fungerar även i en rad andra av Hestras damhandskar med hög krage och löstagbart foder. Ytterväven i polyamid glider enkelt in i en skalhandske medan insidan i fleece med syntetfyllning ger skön grundvärme. Finns även i herrmodell. VÄRMETID: Låg: 8-10 timmar, Medium: 4-5 timmar, Hög: 2 timmar. TÄNK PÅ: De elektroniska komponenterna i handsken kan störa lavinutrustning/transceivers. ** VIKTIGT** Heated Liner ska användas ihop med en skalhandske för att undvika skador på de elektroniska komponenterna.

Kollektion

När vi designar och utvecklar handskar är en av våra viktigaste utgångspunkter att de ska hålla över tid. Genom att byta ut ditt foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Inom Liners hittar du både utbytbara foder och base liners som kan användas på egen hand eller för extra värme.

Produktursprung

Guangdong, China

Hestra Eurogant Partner since: 1993

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Friluftsliv | Vandring | Övriga vinteraktiviteter
Utförsåkning

Utförsåkning

Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Övriga vinteraktiviteter

Övriga vinteraktiviteter

Detaljer

Uppladdningsbara batterier

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, med hög andningsförmåga och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Ripstop-polyamidtyg | Stretchpolyester
Ripstop-polyamidtyg

Vindtät, vattenavvisande och andningsbar. 100 % polyamid.

Stretchpolyester

70 % polyester, 30 % PU.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev