Scrolla ner
Bild som visar Sprint Long 5-finger
Nyhet

Sprint Long 5-finger

450 SEK
Art.nr: 3001320-510370

Färg Orange/Dark Grey

Almond White
Orange/Dark Grey
Olive/Black
Lätt och luftig cykelhandske för snabba turer längs solvarma vägar. En stilren modell med välventilerad lycra i ovandelen, medan innerhandens stretchpolyester ger bra grepp om styret. Touch-funktion på fingrar och tumme låter dig ta en bild eller svara i telefon utan att ta av dig handsken.
Läs mer

Tål maskintvätt

Touch screen

Tunn ventilerande 
cykelhandske sommar...

Sprint Long är en behagligt sval cykelhandske för träning och tävling i varma förhållanden. För maximal ventilation och grepp kombinerar den luftig lycra i ovandelen med följsam stretchpolyester i innerhanden. Modellen är ofodrad och tumme, pek- och långfingertopp har ett pekskärmsvänligt material för hantering av telefon med mera. Mudden går upp en bit på handleden och har förstärkt greppzon för enkel påtagning. En skön cykelhandske som låter dig njuta av landskap och fartvind under vår och sommar. Finns även i halvfingermodell.

Kollektion

Bike

Inom Bike hittar du ett brett utbud av cykelhandskar för olika typer av cykelsporter och nivåer. Modellerna är designade för att förbättra styrgrepp, reducera vibrationer och skydda mot väder och vind.

Aktivitet

Cykel / MTB

Detaljer

Pull tab | Tål maskintvätt | Nästork | Pekskärmskompatibel

Yttermaterial

Stretchpolyester

70% Polyester, 30% PU.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev