Scrolla ner

Peccary Handsewn Lambskin Lined

Art.nr: 20090-710
4 600 SEK

Färg Kork

Kork
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Exklusiv vinterhandske i peccaryläder med lätt och värmande lammpälsfoder. Tillskuren för hand av skickliga handskmakare i Hestras ateljé i Budapest. En tidlös och smakfull herrmodell med mästerligt hantverk – perfekt för de kallaste vinterdagarna.

Handsydd

Peccaryhandske med 
lammpälsfoder herr...

Handsydd vinterhandske i peccaryläder som fodrats med lammpäls. Två fantastiska naturmaterial som möts i en exklusiv handske för stilmedvetna män.
Peccary är ett av världens finaste handskmaterial med unika egenskaper: starkt, mjukt, isolerande och med en oöverträffad elasticitet. Medan lammpälsens mjuka, krusiga fibrer håller händerna varma även i riktigt kyliga temperaturer[
Handsken är tillskuren för hand i Hestras ateljé i Budapest. Handskmakarna följer de traditionella metoder som arbetades fram i 1600-talets Frankrike och som än idag ger handskar med ojämförlig passform och känsla. Varje handskpar som lämnar ateljén är ett litet mästerverk i sig, utsökt i både material och sömnadsarbete.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Handsewn | Table cut

Fast foder

Lammpäls

Ett av våra varmaste foder. Lammpälsen isolerar dina händer väl under de kallaste vinterdagarna.

Yttermaterial

Peccary

Peccary kommer från en typ av vildsvin från Amazonas djungel. Lädret är mjukt, smidigt och isolerande och anses vara det mest exklusiva handsklädret.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev