Scrolla ner
Bild som visar Peccary Crochet

Peccary Crochet

Art.nr: 10160-710650
2 600 SEK

Färg Kork & beige

Kork & beige
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Exklusiv damhandske i peccaryläder med ovandel i virkad bomullscrochet. En ofodrad modell som passar under varmare årstider, och lika hemmastadd i formella som i ledigare sammanhang. Tillskuren för hand av handskmakare i Hestras ateljé i Ungern.

Ofodrad

Peccaryhandskar med 
crochet dam...

Tidlös stil möter utsökta material och högklassigt hantverk i denna vackra damhandske. Den är sydd i exklusiv peccary som kombinerats med bomullscrochet på ovanhanden.
Peccary är ett vildsvinsläder som gör sig väldigt bra i handskar: det är mjukt, starkt och väldigt elastiskt. Varje handskpar skärs till ur ett skinn av Hestras handskmakare; deras yrkesskicklighet märks i passform och känsla när du tar på handsken. Modellen är ofodrad och den virkade ovandelen ger ett klassiskt uttryck samtidigt som den är behagligt sval under vår, sommar och tidig höst.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Table cut | Vent in cuff

Yttermaterial

Virkad | Peccary
Virkad

Virkad handbaksida i 100 % bomull.

Peccary

Peccary kommer från en typ av vildsvin från Amazonas djungel. Lädret är mjukt, smidigt och isolerande och anses vara det mest exklusiva handsklädret.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev