Scrolla ner
Nyhet
Kommer snart

Morgan

Art.nr: 2002400-050
995 SEK

Färg Creme

Creme
Svart
Kork
Kastanj
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Klassisk bilhandske i retroinspirerad design med öppen ovansida och knäppning vid handleden. Sydd i följsam italiensk lammnappa med handnära passform. En fin modeaccessoar för de varmare årstiderna, och lika hemmastadd i en dressad som i en ledigare look.

Värme1/81/8

Slitstark0/80/8

Rörlighet0/80/8

VattentätNej

Klassisk bilhandske 
i skinn...

Tunn handske i exklusiv italiensk lammnappa med fin lyster. En klassisk så kallad ”bilhandske” med 60-talsinspirerad look. Material och hantverk håller högsta klass, med halvpiqué-sömmar längs fingrarnas ovansida och stansade hål över knogarna. Passformen är handnära och en stängning med tryckknapp sluter till runt handleden. Med öppen ovandel och perforerade fingrar är den perfekt för vår och sommar – om inte i öppen sportbil så i alla fall med en känsla av sportig elegans.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Detaljer

Halv piquésöm | Tryckknapp i mudd
Halv piquésöm

Halv piqué-söm innebär att skinnet på ovanhanden överlappar varandra och sys med en millimeter sömsmån.

Yttermaterial

Lammnappa

Ett tunt, mjukt läder av lammnappa med fin lyster. Det finaste skinnet av lammnappa kommer från Etiopiens högland och garvas och färgas i Neapel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev