Scrolla ner
Nyhet

Leather Lotion

Art.nr: 9001259-000
195 SEK

Färg Vit

Vit
Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Ta hand om dina handskar så håller de längre. Hestras läderlotion är en lättarbetad vårdande lotion som snabbt går in i lädret och återfuktar så att dess smidighet och vattenavvisande egenskaper bevaras. Passar till Hestras modehandskar i getskinn, nötnappa, hjortskinn, älgskinn, lammnappa och peccary.

Hestra läderlotion 
för modehandskar...

Hestra Leather Lotion är framtaget specifikt för mode- och promenadhandskar och återfuktar lädret så att det håller längre. Produkten innehåller beprövade ingredienser med mjukgörande och bevarande egenskaper.
ANVÄNDNING: Applicera en liten mängd med putsduk. Prova gärna på en mindre yta innan du smörjer in hela handsken. Ljust läder kan mörkna något. Låt torka in 5-10 minuter och borsta sedan upp med en mjuk borste, som får bort överskott och också tar fram en lätt glans, om det önskas.
TÄNK PÅ: Vi rekommenderar att du enbart använder läderlotion på mode- och promenadhandskar i getskinn, nötnappa, hjortskinn, älgskinn, lammnappa och peccary. Undvik att använda produkten på nubuck, mocka och carpincho, dessa kan inte ta åt sig lotionen utan blir blanka och kletiga vid insmörjning.
För sporthandskar i getskinn och nötläder som ska ha en vattenavvisande yta rekommenderar vi Hestra Leather Balm.

Kollektion

Med våra anpassade handsktillbehör behåller du dina handskars funktionalitet, hållbarhet och känsla ännu längre. Här hittar du handcuffs, läderbalsam och övriga tillbehör till dina handskar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev