Scrolla ner

Ergo Grip CZone Tactility Long 5-finger

Art.nr: 30640-100
2 100 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Slitstark och smidig 5-fingerhandske för isklättring. En populär, ofodrad modell med hög krage och vattentätt CZone-membran som ger exakt passform och ventilerar ut fukt för behaglig känsla. Sydd i getskinn och softshellväv, med förstärkningar i Duratan syntetmocka för att klara för hårt slitage från klätterrep och annan utrustning.

Vattentät

Vindtät

Smidig och vattentät 
handske för isklättring...

Grymt grepp och allt skydd du behöver för växlande förhållanden på vinterns projekt – Hestras omtyckta isklätterhandske är utformad för alpina klättrares höga krav på passform, funktionalitet och uthållig slitstyrka. Modellen är ofodrad – bortsett från ett tunt lager fleece – och kragen går upp en bra bit över jackärmen. En extra lång handledsjustering ser till att handsken sitter stadigt när du jobbar med isyxor och säkringar. Innerhanden är sydd i getskinn medan ovandel och krage är i följsam softshellväv. Knogar, tumme och pekfinger har förstärkningar i syntetmocka som klarar friktion från rep mycket bra. Ett laminerat CZone-membran stoppar väta och ventilerar ut fukt samtidigt som känsla och grepp optimeras. Handsken är även försedd med Hestra handcuffs och har en hängögla på lillfingret. En perfekt följeslagare på tekniska turer där du vill ha bästa tänkbara grepp och fingertoppskänsla.

Kollektion

Inom den här kollektionen hittar du högfunktionella och slitstarka handskar specifikt utecklade för bergsklättring. Inom Mountaineering kännetecknas modellerna av flexibel passform, värme och slitstyrka.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Klättring & alpinism | Friluftsliv | Vandring | Turskidåkning | Jakt & fiske
Utförsåkning

Utförsåkning

Klättring & alpinism

Klättring & alpinism

Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Turskidåkning

Turskidåkning

Jakt & fiske

Jakt & fiske

Detaljer

Ergo Grip-konstruktion | Handcuffs | Knogskydd | Förstärkta detaljer | Snölås
Ergo Grip-konstruktion

Patenterad konstruktion där handsken har minimalt med överskottsmaterial på handens insida och sömmar som är placerade enligt handens naturliga ergonomi. Resultatet är handskar med mycket nära passform.

Isolering

Foam

Ger handsken isolering och stabilitet.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Hestra flextron softshell 4-vägs stretch | Impregnerat getskinn | Duratan
Hestra flextron softshell 4-vägs stretch

Hållbart och smidigt stretchtyg av polyamid/spandex. Vind- och vattenavvisande med goda ventilationsegenskaper. 92 % polyamid, 8 % elastan.

Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Duratan

Slitstarkt tyg med vattenavvisande egenskaper. Tillverkad av mikrofiber, 75 % polyester / 25 % PU.

Vattentät

Czone tactile

Vattentät membran med hög andningsförmåga. Membrandet är laminerat med det yttre materialet för att ge bättre grepp och smidighet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev