Scrolla ner

Ebbas favoriter

Ebba von Sydow har tillsammans med oss valt ut sina julklappstips och vardagsfavoriter till henne och till barnen. Ha en säker stil oavsett ur och skur! 

Fjellvotten Jr. Mitt

En klassisk storsäljare som man kan använda under alla årstider. Fjellvotten är designad med snölås och ett uttagbart varmt foder i ullfrotté som håller barnens händer varma under vinterhalvåret. Under hösten och våren kan värmen i handskarna regleras med hjälp av det uttagbara fodret. Istället för ullfrotté foder kan man addera en liner som är tunnare. Ebba har valt Touch Point Fleece Liner Jr att kombinera med och har köpt till ett extra ullfoder för att ha med i ryggsäcken när barnen åker skidor om det befintliga fodret i handsken bli blött och kyligt.

Akka

Är en slitstark och varm handske för lekfulla barn. Akka är designad med en bred och elastisk mudd för att den enkelt ska kunna träs över overallen eller jackan. Handsken har också ett uttagbart bemberg-/polyesterfoder som gör handsken varm och passar perfekt under vinterhalvåret. Under våren och hösten kan man reglera värmen i handsken med hjälp av en tunnare liner, te.x Touch Point Fleece Jr som Ebba valt. Handsken är också utrustad med handcuffs som man trär runt barnets handled för att undvika att handskarna tappas bort. Akka tål också maskintvätt!

CZONE PICK UP JR

En vattentät och vindtät handske som passar under höstens och vårens alla dagar. Den perfekta handsken som lämpar sig perfekt på skolgården eller i den blöta svampskogen. 

Touch Point Fleece Liner Jr. 5-finger

En handske som alla bör investera i. Kan användas bara som den är under hösten och våren, eller kombineras med andra handskar som Akka och Fjellvotten.

Fjellvotten Wool Terry Jr. Mitt

Ett varmt ullfrotté foder som passar handsken Fjellvotten Jr Mitt. Oftast är det fodret som blir slitet först och inte själva handsken, köp därför ett Fjellvotten Wool Terry Jr Mitt foder istället för att byta ut hela handsken. Eller gör som Ebba, investera i ett extra foder för att ha med i ryggsäcken när barnen åker pulka eller skidor för att förhindra blöta handskar som leder till kalla händer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev