Scrolla ner

CZone Contact Kid´s Shell Mitt

Art.nr: 36261-240
450 SEK

Färg Turkos

Svart
Turkos
Orange
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Vind- och vattentät skalhandske för barn, en skön och praktisk tummodell för lek och uteliv i blött och blåsigt höst- eller vårväder. Funkar också med en tunnare handske under i kyligare temperaturer. Sydd i smidig polyesterväv med greppvänlig PU-beläggning i innerhand.

Vattentät

Vindtät

Värme3/83/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet4/84/8

VattentätJa

Vind- och vattentät 
skalhandske för barn...

Smidig skalvante för juniorer, sydd i följsam polyesterväv med lätt värmande insida i fleece. Ett CZone-membran stoppar väta samtidigt som det släpper ut fukt inifrån. Den breda mudden med resår runt öppningen gör handsken lätt att ta på och sparar tålamodet hos både barn och hjälpande vuxen. Det finns också en handledsrem som minskar risken för att handsken glöms kvar utomhus. Tumhandsken är utformad för att ge skydd och värme under höstens och vårens utelek, och fungerar även ovanpå en tunn fleecehandske eller stickad tumvante om kylan slår till. Perfekt för hopp, lek och klättrande upptäcktsfärder i blött och blåsigt väder. Notera: storlek 0 saknar tumme.

Kollektion

Vi ställer lika höga krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som för våra vuxenmodeller. Även små händer behöver riktigt bra handskar som värmer i kallare temperaturer och som skyddar mot snö och regn. Inom Junior-kollektionen finner du funktionella barnhandskar som lämpar sig för både skidåkning och utelek. krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som på vuxenmodellerna. Även små händer behöver riktigt bra handskar.

Aktivitet

Friluftsliv | Vandring | Utomhuslek
Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Utomhuslek

Utomhuslek

Detaljer

Reflekterande detaljer | Handcuffs | Storlek 0 har ingen tumme

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Polyuretan | Hestra micron polyestertyg
Polyuretan

Polyurethane Grip 55 % polyester / 45 % polyuretan

Hestra micron polyestertyg

Mjukt polyestertyg med god andningsförmåga. Vindtätt och vattentätt tillverkat i 100 % polyester.

Vattentät

CZone Contact

Vattentät membran med hög andningsförmåga. Membranet är sammanfogat med yttermaterialet och fodret för att skapa bättre passform och smidighet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev