Scrolla ner
Nyhet

Breeze Mitt Jr

Art.nr: 3002441-100
395 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Smidig lekhandske för barn, en lätt fodrad tummodell som passar perfekt under vår och höst. Den är sydd i vindtät och vattenavvisande trelagersväv som släpper ut fukt inifrån, medan innerhanden är i stretchpolyester. En tålig lekkamrat som är redo för bus och upptäcktsfärd i växlande väder.

Tål maskintvätt

Värme4/84/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet4/84/8

VattentätNej

Tunna och smidiga 
tumhandskar för barn...

Breeze Mitt Jr är en lätt fodrad tumhandske för bus och lek i växlande höst- eller vårväder. Den är sydd i en smidig 3-lagersväv som är vindtät och vattenavvisande och som släpper ut fukt inifrån. Innerhanden är i slitstark stretchpolyester och handsken är fodrad med borstad polyester för lite extra värme under kyliga dagar. En perfekt lekvante för förskola och familjeutflykter i skog och mark.

Kollektion

Vi ställer lika höga krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som för våra vuxenmodeller. Även små händer behöver riktigt bra handskar som värmer i kallare temperaturer och som skyddar mot snö och regn. Inom Junior-kollektionen finner du funktionella barnhandskar som lämpar sig för både skidåkning och utelek. krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som på vuxenmodellerna. Även små händer behöver riktigt bra handskar.

Aktivitet

Utomhuslek

Utomhuslek

Detaljer

Tål maskintvätt | Puller at cuff

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Hestra 3-lagers interlock-polyestertyg | Stretchpolyester
Hestra 3-lagers interlock-polyestertyg

Vind-, vattenavvisande och andningsbart. 100 % polyester.

Stretchpolyester

70 % polyester, 30 % PU.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev