Scrolla ner

Army Leather Patrol Jr. 5-finger

Art.nr: 32450-320
995 SEK

Färg Ljusgrå

Marin
Ljusgrå
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Varm och slitstark 5-fingers skidhandske för unga skidfantaster. En barnversion av populära Army Leather Patrol, sydd i Hestras mest slitstarka getskinn med ovansida i tålig och följsam stretchväv. Ett isolerat fleecefoder ger gott om skön värme och kan enkelt tas ur för tvätt eller torkning efter skiddagen.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme5/85/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet5/85/8

VattentätNej

Slitstark barnhandske 
med löstagbart foder...

Army Leather Patrol Jr är en varm och robust barnhandske med en rad praktiska funktioner. Modellen är kort för att smidigt passa in under en jackärm och en bekväm neoprenmudd sluter om nära handleden. Fingrar och innerhand är i impregnerat getskinn med utvändiga sömmar som ger komfort och bra grepp, medan handens ovansida är i vädertålig stretchväv. Ett fleecefoder med syntetfyllning håller fingrarna varma även i låga temperaturer, och kan enkelt tas ur för att tvättas eller torkas. Hestra handcuffs (handledsremmar) minskar risken för att tappa handsken, om den exempelvis tagits av för att hantera telefon eller goggles under liftfärd. En slitstark och uthållig vinterkompis för barn som tillbringar långa dagar i pister, park, drivor och all möjlig snöklädd terräng. Finns även i tummodell.

Kollektion

Vi ställer lika höga krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som för våra vuxenmodeller. Även små händer behöver riktigt bra handskar som värmer i kallare temperaturer och som skyddar mot snö och regn. Inom Junior-kollektionen finner du funktionella barnhandskar som lämpar sig för både skidåkning och utelek. krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som på vuxenmodellerna. Även små händer behöver riktigt bra handskar.

Produktursprung

Guangdong, China

Hestra Eurogant Partner since: 1993

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Utomhuslek
Utförsåkning

Utförsåkning

Utomhuslek

Utomhuslek

Detaljer

Handcuffs | Uttagbart foder

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Medföljande foder

Till denna handske medföljer ett uttagbart foder. Detta foder finns ej tillgängligt att köpa separat. Om du vill byta medföljande foder, se våra passande foder.

Yttermaterial

Hestra 3-lagers dobby polyester melange | Getskinn
Hestra 3-lagers dobby polyester melange

Slitstarkt vävt tyg med spandex som ger goda stretchegenskaper. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tyg. 97 % polyester, 3 % elastan.

Getskinn

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev