Scrolla ner

Women´s Patrol Gauntlet 5-finger

Art.nr: 30600-280
1 500 SEK

Färg Marin

Svart
Marin
Ljusgrå
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Varm 5-fingers skidhandske för skidåkning och snowboard. Utformad för kvinnors lite smalare händer och sydd i slitstarkt getskinn och vädertålig softshellväv. Perfekta i lössnön, där den långa kragen med dragskolås hjälper till att hålla snön på utsidan.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme5/85/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Varma 
skidhandskar dam...

Women's Patrol Gauntlet är utformad för utförsåkare som gärna tillbringar långa dagar på berget och som behöver en varm och pålitlig skidkompis. Sydd i slitstarka, vädertåliga yttermaterial – Hestras klassiska Army Leather och softshellväv – och med genomtänkta funktioner. Det urtagbara fodret har värmande syntetfyllning och kan tas ur för att tvättas eller torkas. Fodret kan också ersättas med ett annat, tunnare om du exempelvis går på topptur och blir riktigt varm uppför. Skärningen är lite nättare för att passa tjejers smalare händer och fingrarna är förböjda för bra grepp. En handledsrem hjälper dig att hålla ordning på handskarna och en karbinhake låter dig fästa dem exempelvis i ett skidplagg när du tar rast. Finns även i tummodell, samt med passform anpassad för herrar.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Karbinhake | Elastisk vid handled | Handcuffs | Förstärkta detaljer | Uttagbart foder | Snölås | Puller at cuff | Wrist strap with velcro closure

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester | Bemberg
Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Medföljande foder | Passande foder
Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 30600 Women´s Patrol Gauntlet 5-finger

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 30600 Women´s Patrol Gauntlet 5-finger

Yttermaterial

Hestra 3-lagers dobby polyester melange | Getskinn
Hestra 3-lagers dobby polyester melange

Slitstarkt vävt tyg med spandex som ger goda stretchegenskaper. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tyg. 97 % polyester, 3 % elastan.

Getskinn

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev