Scrolla ner

Women´s Fall Line Mitt

Art.nr: 3002081-100
1 400 SEK

Färg Svart

Vit
Svart
Bordeaux
Kork
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Varm skidhandske dam i kortare tummodell, en favorit bland många friåkare som vill ha en handske som smidigt passar in under jackärmen. Sydd i impregnerad nötnappa med värmande syntetfyllning och lika skön i pisten som utanför, från försäsong till vårens hajkturer.

Utbytbart foder

Värme6/86/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Kort tumhandske 
för friåkning...

Fall Line Mitt är en varm tumhandske för friåkning, här i damversion med nättare skärning för att passa tjejers smalare händer. Tummodellen passar dig som behöver en extra värmande handske, och den är sydd i slitstark impregnerad nötnappa* med förböjd passform för komfort och bra grepp runt staven. Insidan är i mjuk fleece med värmande syntetfyllning, och foam-paneler ger extra värme och stadga. Tekniska detaljer bidrar till praktisk funktion på berget. Till exempel finns det en handledsrem som minskar risken att du tappar handsken om du behöver ta av den. Och en medföljande karbinhake låter dig säkra handsken i ett plagg eller ryggsäcken när den inte används. Perfekt för dig som lika gärna åker i pist som utanför, och som inte låter dig hejdas av en kortare hajk för att få lägga egna spår. Finns även i 5-fingermodell, samt i herrversion. * färg 000 vit är sydd i getskinn.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

5-fingerfoder | Elastisk vid handled | Handcuffs | Neoprenmudd | Uttagbart foder | Handledsjustering med kardborre

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Impregnerad nötnappa

Slitstark och beständig nötskinn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev