Scrolla ner
Bild som visar Vertical Cut CZone - 3 finger

Vertical Cut CZone - 3 finger

1 500 SEK
Art.nr: 30192-870701

Färg Oliv & tan

Svart
Marin & tan
Oliv & tan
Kort och smidig 3-fingers skidhandske för friåkning och snowboard i alla typer av bergsterräng. Lika skön under vinterns peppiga öppningsåk som i vårsnön i slutet på säsongen. Slitstarkt getskinn och utvändiga sömmar ger bra stavgrepp och stötdämpande foam skyddar mot slag.
Läs mer

Vattentät

Vindtät

Smidig skidhandske 
för friåkning...

Hestras Vertical Cut CZone är en smidig 3-fingers skidhandske för friåkning och snowboard. Sydd i slitstark getnappa* med förstärkningar på utsatta partier. Ett CZone-membran skyddar mot väta samtidigt som det släpper ut fukt, medan G-Loft syntetfyllning isolerar under långa vinterdagar på berget. Handsken har utvändiga sömmar för komfort och nära stavgrepp. Foam-paneler på handens ovansida skyddar mot stötar och slag. En neoprenmudd ger skön passform och håller kvar värmen inuti i handsken, samtidigt som den smidigt glider in under jackärmen. Andra smarta detaljer är handledsrem som minskar risken för att du tappar handsken, och en karbinhake att fästa den i ryggsäcken med. 3-fingermodellen passar dig som söker en något varmare handske, med bibehållen fingerfärdighet. Finns även i 5-fingermodell. * färgerna 280701 och 870701 är sydda i nötnappa.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Ski touring

Snowboard

Snowboard

Detaljer

5-fingerfoder | Karbinhake | Handcuffs | Neoprenmudd | Utvändiga sömmar | Förstärkta detaljer | Stötdämpande foam på ovanhanden | Handledsjustering med kardborre | Puller at cuff
Utvändiga sömmar

Sömnadsteknik som vi använder för flera modeller. Det ger utmärkt komfort för fingrarna.

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Yttermaterial

Impregnerat getskinn | Hestra 3-lagers dobby polyester melange
Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Hestra 3-lagers dobby polyester melange

Slitstarkt vävt tyg med spandex som ger goda stretchegenskaper. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tyg. 97 % polyester, 3 % elastan.

Vattentät

Czone

Vattentätt och andningsbart membran som skapar en varm och behaglig komfortzon för dina händer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev