Scrolla ner

Hestra x UNHCR

Händer och fötter är ofta det första som tar stryk när du är ute i kyla. De ligger längst från det man kallar kroppskärnan; livsviktiga organ som hjärta, hjärna, ryggmärg och matsmältning. De finmaskiga blodkärlen i fingrar och tår stängs av när det blir för kallt, du ser det på att huden i fingertopparna vitnar. Enkelt uttryckt kan man säga att kroppen “offrar” mindre viktiga delar för att försöka rädda det som är avgörande för överlevnaden.

Över 82 miljoner människor befinner sig på flykt från sina hem just nu. De har flytt från krig, förföljelse och katastrofer. Hälften av alla flyktingar är barn.

UNHCR finns på plats i 135 länder över hela världen och hjälper utsatta barn och familjer. UNHCR hjälper i flyktingläger och i svåråtkomliga områden och stannar så länge som hjälpen behövs.

För andra året i rad gör vi på HESTRA ett samarbete med UNHCR för att hjälpa några av alla de miljontals barn som lever på flykt.

Till och med sista oktober kommer vi därför, för varje sålt par handskar - skänka ett par handskar till barn på flykt. Ingen ska behöva frysa om händer.

Buy one, give one.

Warm hands, warm heart

I partnerskap med UNHCR så donerade vi totalt 10,000 par handskar till ett marknadsvärde på 2 miljoner kronor under föregående år till barn på flykt. Hjälp oss hjälpa fler!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev