Scrolla ner

Skullman 5-finger

Art.nr: 32120-700
750 SEK

Färg Naturbrun

Naturbrun
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Slitstark ofodrad 5-fingerhandske i getskinn, utvecklad i samarbete med friluftsexperten Johan Skullman. En uthållig och mångsidig arbetshandske i friluftslivet, den skyddar och ger bra grepp när du hugger ved, bygger läger och kånkar prylar runt basläger, fiskecamp eller jaktstuga. Hög krage gör det enkelt att ta av och på handsken.

Vindtät

Ofodrad

Värme3/83/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet7/87/8

VattentätNej

Friluftsexpertens 
egen handske...

Hugga ved, bygga läger, bära prylar – med Skullman-handsken är du redo för rejäla tag. Denna slitstarka och ofodrade skinnhandske är utvecklad i samarbete med friluftsexperten Johan Skullman. En friluftsfavorit sydd helt i impregnerat getskinn som skyddar handen när du jobbar i skog och mark, och med en hög krage som förenklar på-/avklädning. Kragen har ett dragband i läder, med stansat hål som låter dig hänga upp handsken på tork. Det finns också en hängögla på ringfingret för att hänga handsken med öppningen neråt, för att undvika att få in regn eller snö i den. Perfekt för vandring, jakt, fiske och annat vildmarksliv.

Kollektion

Inom Outdoor hittar du handskar för vandring, paddling, toppturer och andra friluftsäventyr. Kollektionen består av varierande modeller där egenskaper, material och detaljer är noggrant genomtänkta beroende på syfte och aktivitet.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Friluftsliv | Vandring | Jakt & fiske
Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Jakt & fiske

Jakt & fiske

Detaljer

Elastisk vid handled | Hanging loop | Puller at cuff
Hanging loop

Använd öglan på fingret tillsammans med en karbinhake för att hänga handskarna upp och ner. På så vis skyddar du dem från regn eller snö.

Yttermaterial

Spaltläder av nöt | Impregnerat getskinn
Spaltläder av nöt

Spaltläder av nöt

Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev