Scrolla ner

Sirius Polar Mitt

Art.nr: 35051-300100
2 700 SEK

Färg Naturgrå & svart

Naturgrå & svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Varm och välutrustad vinterhandske för expeditionsdeltagare, hundspannsförare och andra som vistas ute i tuffa vinterförhållanden. Levereras med hängsele och karbinhakar för extra säkerhet i hårt väder. Sydd i slitstarkt getskinn och kanvasväv med löstagbart, extra värmande ullfoder.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme8/88/8

Slitstark8/88/8

Rörlighet1/81/8

VattentätNej

Rejäl vinterhandske 
för hårt vinterklimat...

Rejäl och varm tumhandske utvecklad för tufft vinterklimat. Genomtänkta detaljer ger extra säkerhet och komfort i utsatta miljöer, som hängselen med tillhörande karbinhakar som säkrar handskarna i ett ytterplagg i hårt väder. Det finns också ett par avtagbara torkdukar som låter dig torka av näsa eller visir utan att exponera händerna för kyla. Ytterhandsken är rymlig för att ge gott om plats för isolerande luftlager inuti. Den är sydd i slitstarkt getskinn med krage i kraftigt kanvastyg. Fodret i dubbla lager ullpile värmer även i fuktigt tillstånd och kan lätt tas ur för att torkas, eller om du vill växla med en tunnare innerhandske. Kragen har snölås och vidden runt handleden justeras med enhandsgrepp. En varm och pålitlig färdkamrat på polarexpeditioner, skid- och hundspannsturer i arktisk vintermiljö.

Kollektion

Inom Outdoor hittar du handskar för vandring, paddling, toppturer och andra friluftsäventyr. Kollektionen består av varierande modeller där egenskaper, material och detaljer är noggrant genomtänkta beroende på syfte och aktivitet.

Produktursprung

Guangdong, China

Hestra Eurogant Partner since: 1993

Read more

Aktivitet

Friluftsliv | Vandring
Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Detaljer

Karbinhake | Sele | Avtagbar trasa på ovansidan av handen | Uttagbart foder | Snölås | Handledsjustering med enhandsspänne

Fast foder

Ullpile

75 % ull, 25 % polyester, mjukt och bekvämt. Håller luft och håller händerna varma.

Yttermaterial

Kraftig canvas | Army goat leather
Kraftig canvas

70 % bomull, 30 % polyester.

Army goat leather

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev