Scrolla ner
Nyhet

Shirley

Art.nr: 1002380-760
995 SEK

Färg Kastanj

Svart
Kastanj
Silver Green
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Stilren skinnhandske i mjukaste italiensk lammnappa med fin lyster. En tidlös och nedtonat elegant dammodell som passar under vår och tidig höst. Passformen är handnära med halvpiqué-sömmar längs fingrarnas ovansida.

Värme1/81/8

Slitstark0/80/8

Rörlighet0/80/8

VattentätNej

Stilren damhandske för 
vår och tidig höst...

Stilren damhandske i klassisk stil. Sydd i exklusiv italiensk lammnappa, ett mjukt och följsamt skinn med hög glans. Modellen är ofodrad för att passa under vår och tidig höst.
Passformen är handnära med halvpiqué-sömmar som adderar diskret stil längs fingrarnas insida. En kort slits på handlovens insida gör handsken lättare att ta på och av. Hög kvalitet i hantverk och material ger en tidlös accessoar som passar många stilar, både till vardags och i festligare sammanhang.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Vent in cuff

Yttermaterial

Lammnappa

Ett tunt, mjukt läder av lammnappa med fin lyster. Det finaste skinnet av lammnappa kommer från Etiopiens högland och garvas och färgas i Neapel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev