Scrolla ner
Bild som visar Peccary Unlined Palm Button

Peccary Unlined Palm Button

3 500 SEK
Art.nr: 20030-710

Färg Kork

Svart
Kork
Siena
Tidlös handske med stilren siluett i exklusivt peccaryläder. Tillskuren och sydd för hand av Hestras skickliga handskmakare i Ungern. Modellen är ofodrad och en klädd knapp låter dig strama till den runt handleden.
Läs mer

Handsydd

Ofodrad

Handsydd peccaryhandske 
med knäppning...

Tidlös handske i peccary som anses vara världens mest exklusiva handskmaterial. Peccary är ett sydamerikanskt vildsvinsläder med unika egenskaper. Det är starkt, mjukt, värmande och med en oöverträffad elasticitet som gör att det formar sig efter handen, även efter långvarig användning.
Handsken är tillskuren för hand ur ett skinn av Hestras skickliga handskmakare i Ungern. Deras hantverkskunnande ger handskar med oöverträffad passform och känsla, och med en kvalitet som avspeglas ner i minsta stygn. Handsken har kort skärning med slits och klädd knapp som stramar till runt handleden. Modellen är ofodrad och passar perfekt i milda temperaturer under vår och tidig höst.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Handsewn | Tryckknapp i mudd | Table cut | Vent in cuff

Yttermaterial

Peccary

Peccary kommer från en typ av vildsvin från Amazonas djungel. Lädret är mjukt, smidigt och isolerande och anses vara det mest exklusiva handsklädret.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev