Scrolla ner

Njord 5-finger

Art.nr: 32170-280700
995 SEK

Färg Marin & naturbrun

Marin & naturbrun
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Rejäl och mångsidig skinnhandske för vandring, jakt, fiske och annat vildmarksliv. Den har ett löstagbart stickat foder i ull, enkelt att tvätta och torka om det blir smutsigt eller blött. Ytterhandsken i getskinn kan även bäras separat, som en tålig arbetshandske när du hugger ved, bygger läger eller hanterar vilt.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme4/84/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Friluftshandske i skinn 
med löstagbart ullfoder...

Njord är en rejäl 5-fingers skinnhandske med tidlös stil och uthålliga naturmaterial. Den har ett löstagbart stickat foder som kan tvättas i maskin, och ytterhandsken fungerar för sig själv – eller i kombination med andra Hestra-liners – vilket ger mångsidig funktion i en och samma handske. Slitstarkt getskinn skyddar mot väder och vind, och även den vaxade bomull/polyesterväven på handens ovansida är vind- och vattenavvisande. Kragen är hög och har ett kantband i bomull. En praktisk, bekväm och vacker handske som kan följa dig under lång tid i utelivet, året runt, och som får en fin patina allteftersom den används.

Kollektion

Inom Outdoor hittar du handskar för vandring, paddling, toppturer och andra friluftsäventyr. Kollektionen består av varierande modeller där egenskaper, material och detaljer är noggrant genomtänkta beroende på syfte och aktivitet.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Friluftsliv | Vandring | Jakt & fiske
Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Jakt & fiske

Jakt & fiske

Detaljer

Box Finger-konstruktion | Elastisk vid handled | Uttagbart foder | Puller at cuff

Fast foder

Merinoullblandning

80 % merinoull / 20 % polyamid.

Yttermaterial

Maxvax | Impregnerat getskinn
Maxvax

60 % bomull, 40 % polyester.

Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev