Scrolla ner
Bild som visar Impact Racing Sr. 5-finger

Impact Racing Sr. 5-finger

1 700 SEK
Art.nr: 31750-000540

Färg Flamröd

Flamröd
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Kort, åtsittande tävlingshandske för slalom och storslalom. En 5-fingermodell med extra tilltaget skydd mot käppar och slag. Slitstarkt getskinn och utåtvända sömmar ger utmärkt grepp och G-loft syntetfyllning hjälper till att hålla handen varm.
Läs mer

Vindtät

Värme4/84/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet5/85/8

VattentätNej

Tålig tävlingshandske 
med rejält skydd...

Kort, åtsittande tävlingshandske för slalom och storslalom. En 5-fingermodell med extra tilltaget skydd mot käppar och slag. Slitstarkt getskinn och utåtvända sömmar ger utmärkt grepp och G-loft syntetfyllning hjälper till att hålla handen varm. "Ge järnet och njut av farten hela vägen mot mål – Impact är Hestras mest skyddande tävlingshandske och utformad för att du ska kunna köra på max, utan oro för smällar och slag. Den har ett bekvämt knogskydd plus stötdämpande skumstoppning som fångar upp och fördelar krafterna om du slår i en port. Ytterhandsken är sydd i Hestras slittåligaste getskinn med förstärkt innerhand och utåtvända sömmar för optimalt stavgrepp. Detaljer i Duratan, ett lätt och starkt syntetmaterial med mockaliknande känsla. På insidan hjälper ett mjukt, isolerande foder till att hålla händerna behagligt varma. Sammantaget en riktigt skön och skyddande racinghandske, perfekt när du lägger i din allra högsta växel mellan portarna. Finns även i tummodell.

Kollektion

Inom Alpine Racing finner du våra mest tekniska handskar med fokus på smidighet, hållbarhet och skydd. Kollektionen vänder sig till dig som utövar någon form av teknisk alpin skidåkning såsom Slalom, Storslalom, Super G, Skicross etc. Handskarna är utvecklade i nära samarbete med de svenska och norska alpina landslagen.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Utförsåkning

Detaljer

Fäste för handcuffs | Utvändiga sömmar | Förstärkta detaljer | Stötdämpande foam på ovanhand, fingrar och tumme | Handledsjustering med kardborre
Utvändiga sömmar

Sömnadsteknik som vi använder för flera modeller. Det ger utmärkt komfort för fingrarna.

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Impregnerat getskinn | Duratan
Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Duratan

Slitstarkt tyg med vattenavvisande egenskaper. Tillverkad av mikrofiber, 75 % polyester / 25 % PU.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev