Scrolla ner

Henry

Art.nr: 20240-400
895 SEK

Färg Naturgul

Svart
Naturgul
Kork
Choklad
Mörkbrun
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Klassisk ofodrad dresshandske för män, sydd för hand i mjukt och följsamt hjortskinn. Passformen är handnära med denta på handens ovansida. En tidlös och vacker accessoar som passar både i en dressad och i en ledigare stil.

Handsydd

Ofodrad

Handsydda 
hjortskinnshandskar herr...

Vackert hantverk och utsökt läder är de bärande ingredienserna i denna klassiska herrhandske. Sydd för hand i mjukaste hjortskinn, ett följsamt läder med naturlig rustik känsla. Passformen är handnära med denta på ovansidan och liten slits på handledens insida. En tidlös bashandske i en genomtänkt garderob, lätt att kombinera för både ledigare och mer dressad look. Modellen är ofodrad för att passa under vår och tidig höst.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Handsewn | Vent in cuff | Unlined

Yttermaterial

Hjortskinn

Ett smidigt och isolerande läder med en vacker narvstruktur.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev