Scrolla ner
Nyhet

Hajka Mitt

Art.nr: 3001991-100
800 SEK

Färg Svart

Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Lätt och varm tumhandske för kyligt höst- och vinterväder. Sydd genomgående i syntetmaterial; vädertålig polyamid i ytterväven och urtagbart isolerat foder i polyester för skön värme. En mångsidig och praktisk grundhandske för "hajk", skridskoturer och enklare uteliv.

Utbytbart foder

Vindtät

Tål maskintvätt

Värme7/87/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Varm och skön 
tumhandske för vintern...

Hajka Mitt är en avskalad och lättskött bashandske för enklare uteliv under höst oc vinter. Ytterhansken är vädertålig och ventilerande i polyamidväv med greppvänlig print i innerhanden. Den har en kort, smidig krage och mjuk resår runt handleden.
Ett urtagbart foder i fleece med G-loft syntetfyllning håller fingrarna varma när kvicksilvret kryper neråt. Fodret är enkelt att tvätta och torka efter en lång dag till skogs.
Med syntet rakt igenom är handsken ett bra val om du vill undvika produkter med animaliskt ursprung, eller om du helt enkelt vill ha en lätt och lättskött handske. Perfekt för höstpromenader, skridskoturer och umgänge i skog och mark.

Kollektion

Inom Outdoor hittar du handskar för vandring, paddling, toppturer och andra friluftsäventyr. Kollektionen består av varierande modeller där egenskaper, material och detaljer är noggrant genomtänkta beroende på syfte och aktivitet.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Friluftsliv

Friluftsliv

Detaljer

Elastisk vid handled | Tål maskintvätt | Uttagbart foder

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Yttermaterial

Hestra mistral polyamidtyg

Hestra 3-lagers polyamid/spandex 4-vägsstretch. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tyg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev