Scrolla ner

Hairsheep 2 Bt Handsewn Cashmere Ladies'

Art.nr: 11760-570
1 800 SEK

Färg Mörkröd

Svart
Mörkröd
Kork
Kastanj
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Klassisk damhandske med stickat kashmirfoder som värmer med mjuk lyxig känsla. Tillskuren för hand av följsam lammnappa i Hestras ateljé i Ungern. En tidlös accessoar för vardags och fest i kyliga höst- och vintertemperaturer.

Handsydd

Handsydd damhandske 
med kashmirfoder...

Klassisk stil möter mästerligt hantverk och utsökta material i denna vackra damhandske. Modellen är handsydd i exklusiv lammnappa och ett tunt stickat foder i kashmir ger skön värme under kyliga höst- och vinterdagar.
Varje skinn skärs till för hand av handskmakare i Hestras ateljé i Ungern. Deras känsla för materialet är unikt vilket ger handskar med ojämförlig passform och känsla. Den italienska lammnappan har en fantastisk lyster och de handsydda sömmarna adderar ett mjukt och levande uttryck. En höstfavorit som gör sig lika bra till vardags som i högtidligare sammanhang.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Handsewn | Table cut

Fast foder

Kashmir

Foder av 100 % kashmir, mjukt och varmt.

Yttermaterial

Lammnappa

Ett tunt, mjukt läder av lammnappa med fin lyster. Det finaste skinnet av lammnappa kommer från Etiopiens högland och garvas och färgas i Neapel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev