Scrolla ner
Nyhet

GSL Race Comp 5-finger

Art.nr: 3001980-100000
2 100 SEK

Färg Svart & vit

Vit & gul
Vit & flamröd
Svart & vit
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Klassisk tävlingshandske, här med extra förstärkningar som svenska landslagsåkaren Sara Hector vill ha den. Ett keramiskt material ger förhöjd slitstyrka vid närkontakt med snö och is, samtidigt som följsam skumstoppning skyddar mot slag. Sydd i impregnerat getskinn med utåtvända sömmar för perfekt stavgrepp.

Värme3/83/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Slitstark tävlingshandske 
för storslalom...

Storslalom utsätter vanligtvis skidhandskar för de tuffaste påfrestningar. I samarbete med svenska alpinåkaren Sara Hector har Hestra tagit fram denna stryktåliga 5-fingerhandske, som en tuffare storasyster till klassikern RSL Comp Vertical Cut. Extra slitstark och skyddande i ovanhanden och samtidigt med en följsamhet som ger bekvämt grepp runt stavarna.
GSL Race Comp är sydd i Hestras slitstarka getskinn med förstärkningar i syntetmocka samt med keramiskt material över knoge och fingrar för extra hållbarhet. Fingrarna är förböjda och har utåtvända sömmar för optimalt grepp, medan följsam skumstoppning skyddar mot slag på handens ovansida. Insidan är i mjuk, borstad polyester och Primaloft Gold syntetfyllning värmer och leder bort fukt. Läderrem med kardborre ger perfekt passform runt handleden.
En alpin tävlingshandske som låter dig ta ut svängarna och köra på ditt absoluta max. Finns även i tum- och 3-fingermodell.

Kollektion

Inom Alpine Racing finner du våra mest tekniska handskar med fokus på smidighet, hållbarhet och skydd. Kollektionen vänder sig till dig som utövar någon form av teknisk alpin skidåkning såsom Slalom, Storslalom, Super G, Skicross etc. Handskarna är utvecklade i nära samarbete med de svenska och norska alpina landslagen.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Utförsåkning

Detaljer

Fäste för handcuffs | Slitstarkt keramiskt material med stötdämpande foam på ovanhand och tumme | Utvändiga sömmar | Förstärkta detaljer | Stötdämpande cellulärt gummi på ovanhand och tumme | Wrist strap with velcro closure
Utvändiga sömmar

Sömnadsteknik som vi använder för flera modeller. Det ger utmärkt komfort för fingrarna.

Isolering

Primaloft Gold

En mjuk, dunliknande isolering med andningsbara och värmande egenskaper. 100 % polyester.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Impregnerat getskinn | Duratan
Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Duratan

Slitstarkt tyg med vattenavvisande egenskaper. Tillverkad av mikrofiber, 75 % polyester / 25 % PU.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev