Scrolla ner
Ny färg

Golf Ergo Grip Left - 5 finger

Art.nr: 39000-100870
350 SEK

Färg Black/Olive

Svart
Black/Olive
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Smidig golfhandske med extra förböjd passform som ger ett riktigt nära grepp runt klubban. Sydd i ventilerande lycra och greppvänligt syntetläder med noga genomarbetade detaljer. En bekväm följeslagare som lyfter ditt spel, både i torra och fuktiga förhållanden.

Ofodrad

Tål maskintvätt

Golfhandske med 
extra förböjd passform...

Upplev en ny känsla för spelet med Ergo Grip Golf. Golfhandsken är utformad för att följa handens naturliga ergonomi och ge ett riktigt nära grepp om klubban. Konstruktionen kallas Ergo Grip och utgår från extra förböjda fingrar och minimalt med överskottsmaterial i innerhanden. Resultatet är en handske med högsta komfort, känsla och kontroll i varje slag.
Modellen har ovandel i behagligt luftig lycra, medan innerhanden är sydd i smidigt syntetläder som ger stadigt grepp i både torrt och fuktigt väder. Resår på handledens insida och kardborrejustering på handryggen.

Kollektion

Inom Golf hittar du handskar med god passform, komfort och bra grepp i både våta och torra förhållanden.

Aktivitet

Golf

Detaljer

Tål maskintvätt | Kardborrestängning vid handled

Prenumerera på vårt nyhetsbrev