Scrolla ner

George

Art.nr: 21850-100
1 400 SEK

Färg Svart

Svart
Espresso
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Varm skinnhandske med mjukt lammpälsfoder för de kallaste vinterdagarna. En tidlös herrmodell, sydd för hand i exklusiv italiensk lammnappa med fin lyster. Dekorativ denta på ovanhanden adderar klassisk stil. En vinterhandske för många tillfällen, lika skön till vardags som på fritiden.

Handsydd

Varmfodrade 
skinnhandskar herr...

Varm skinnhandske med mjukt lammpälsfoder* för de kallaste vinterdagarna. En tidlös herrmodell, sydd för hand i exklusiv italiensk lammnappa med fin lyster.
Dekorativ denta på ovanhanden adderar klassisk stil. En vinterhandske för många tillfällen, lika skön till vardags som på fritiden.

* på handskar i färgerna 100 Svart och 770 Choklad kan färgen på fodret variera. Brist på lammpäls i offwhite gör att vi successivt går över till svart lammpälsfoder i dessa handskar.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Handsewn

Fast foder

Lammpäls

Ett av våra varmaste foder. Lammpälsen isolerar dina händer väl under de kallaste vinterdagarna.

Yttermaterial

Lammnappa

Ett tunt, mjukt läder av lammnappa med fin lyster. Det finaste skinnet av lammnappa kommer från Etiopiens högland och garvas och färgas i Neapel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev