Scrolla ner

Fjellvotten Jr. Mitt

Art.nr: 35851-920
650 SEK

Färg Cerise

Svart
Marin
Röd
Espresso
Oliv
Cerise
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Bekväm barnhandske i klassisk skandinavisk tummodell med löstagbart foder i ullfrotté. En enkel och funktionell design med bred och lång krage som går upp och sluter till över jackärmen. Sydd i slitstark polyamidväv med greppvänlig beläggning i innerhanden.

Utbytbart foder

Vindtät

Tål maskintvätt

Värme5/85/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Tumhandske med 
löstagbart ullfoder...

Det enkla kan också vara det sköna – Fjellvotten Jr. bygger på en klassisk design som länge varit en favorit i norra Skandinavien. Denna tumhandske för barn har ett mjukt foder i ullfrotté, lätt att plocka ur och torka eller tvätta när det blivit blött eller smutsigt. Ytterhandsken är sydd i slitstark och vädertålig polyamid med gummerat print i innerhanden. Snölås med elastisk dragsko samt remjustering vid handleden håller handsken stadigt på plats. Dessutom finns det en handledsrem som ser till att en avtagen handske inte glöms kvar i en driva. Perfekt för lek, pulkarace och skidäventyr i kyligt vinterväder.

Kollektion

Vi ställer lika höga krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som för våra vuxenmodeller. Även små händer behöver riktigt bra handskar som värmer i kallare temperaturer och som skyddar mot snö och regn. Inom Junior-kollektionen finner du funktionella barnhandskar som lämpar sig för både skidåkning och utelek. krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som på vuxenmodellerna. Även små händer behöver riktigt bra handskar.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Friluftsliv | Vandring | Utomhuslek
Utförsåkning

Utförsåkning

Friluftsliv

Friluftsliv

Vandring

Vandring

Utomhuslek

Utomhuslek

Detaljer

Greppbeläggning i innerhand | Handcuffs | Uttagbart foder | Snölås

Löstagbart foder

Medföljande foder | Passande foder
Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 35851 Fjellvotten Jr. Mitt

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 35851 Fjellvotten Jr. Mitt

Yttermaterial

Hestra triton polyamidtyg

HESTRA Triton vindtät, vattentät och andningsbart. 100 % polyamid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev