Scrolla ner

Downhill Comp Ergo Grip 5-finger

Art.nr: 30150-000260
1 700 SEK

Färg Mellanblå

Mellanblå
Yellow
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Smidig alpinhandske för störtlopp och super-G. Passformen är artikulerad och följer handens naturliga ergonomi, med sömmar placerade för perfekt stavgrepp. Sydd i slitstarkt getskinn och följsam nötnappa som skyddar mot väder och vind.

Vindtät

Värme3/83/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet7/87/8

VattentätNej

Kort och 
smidig alpinhandske...

Smidig alpinhandske för störtlopp och super-G. Passformen är artikulerad och följer handens naturliga ergonomi, med sömmar placerade för perfekt stavgrepp. Sydd i slitstarkt getskinn och följsam nötnappa som skyddar mot väder och vind. "Downhill Comp Ergo Grip är utvecklad för de alpina fartgrenarna. Sydd i slitstarkt och följsamt skinn och lätt fodrad med polyesterfleece som leder bort fukt. Skumstoppning på handens ovansida ger extra stadga. Handsken har Ergo Grip, en patenterad konstruktion där sömmarna placerats för att optimera handens rörelsefrihet. Designen ger också minimalt med överskottsmaterial längs fingrar och handflata. Sammantaget ger det en fantastiskt skön handske med absolut känsla – perfekt för när du behöver fokusera maximalt i åkningen.

Kollektion

Inom Alpine Racing finner du våra mest tekniska handskar med fokus på smidighet, hållbarhet och skydd. Kollektionen vänder sig till dig som utövar någon form av teknisk alpin skidåkning såsom Slalom, Storslalom, Super G, Skicross etc. Handskarna är utvecklade i nära samarbete med de svenska och norska alpina landslagen.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Utförsåkning

Detaljer

Fäste för handcuffs | Elastisk vid handled | Ergo Grip-konstruktion | Neoprenmudd med kardborrestängning | Handledsjustering med kardborre
Ergo Grip-konstruktion

Patenterad konstruktion där handsken har minimalt med överskottsmaterial på handens insida och sömmar som är placerade enligt handens naturliga ergonomi. Resultatet är handskar med mycket nära passform.

Isolering

Foam

Ger handsken isolering och stabilitet.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Impregnerat getskinn

Vattenbeständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev