Scrolla ner

Deerskin Wool Tricot

Art.nr: 20450-280770
850 SEK

Färg Marin & choklad

Svart
Marin & choklad
Koks & svart
Koks & naturgul
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Välsittande skinnhandske med ovansida i ulltrikå. Sydd i smidigt och värmande hjortskinn med tunt stickat foder i merinoull. En avslappnat stilig herrmodell som håller händerna varma under höst och mildare vinterdagar.

Ullfodrade 
skinnhandskar herr...

Naturmaterial sätter grundtonen i denna stilrena herrhandske. Den har innerhand i följsamt hjortskinn, ett vackert och värmande läder som kontrasterar fint mot ovansidan i ulltrikå. Utformningen är annars avskalad med ett kantband av vegetabiliskt garvat getskinn runt kragen. Elastisk söm på insidan av handleden ger fin passform och det finns en tryckknapp på handlovens insida. Ett tunt stickat foder i merinoull-blandning ger mjuk värme. Vackra material och fint genomarbetade detaljer ger en tidlös accessoar som passar både vardag och fritid och som är lika hemmastadd i urbana sammanhang som i lantligare miljöer.

Kollektion

Inom Sport Classic hämtar vi inspiration från naturen och låter det vilda och otvungna karakterisera design och materialval. De flesta modellerna är av varmare karaktär, tillverkade i mjukt älg- eller hjortskinn och fodrade med ull eller lammpäls.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Elastisk vid handled | Tryckknapp i mudd

Fast foder

Merinoullblandning

80 % merinoull 20 % polyamid.

Yttermaterial

Trikå av ull | Hjortskinn
Trikå av ull

Fast trikå av 36 % ull / 25 % bomull / 25 % polyakryl / 14 % polyamid.

Hjortskinn

Ett smidigt och isolerande läder med en vacker narvstruktur.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev