Scrolla ner

Deerskin Lined 5-finger

Art.nr: 38830-770
950 SEK

Färg Choklad

Choklad
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Klassisk ridhandske i läder med värmande Primaloft Gold syntetfyllning. En stilren och tålig följeslagare som passar lika bra för hoppning och dressyr som för utomhusritt i kyligare temperaturer. Tillverkad av högkvalitativt hjortskinn, ett starkt och följsamt naturmaterial.

Vindtät

Klassiska fodrade 
ridhandskar i skinn...

Klassisk ridhandske för dig som månar om stil och som uppskattar den speciella följsamhet som du nästan bara hittar hos naturmaterial. Denna 5-fingerhandske är sydd i finaste hjortskinn, ett starkt och smidigt läder som passar utmärkt för ridning och som har en vacker och levande struktur. Modellen är avskalad med få detaljer – enbart en resår runt handleden och slits för enkel av-/påtagning. Den är också förstärkt på pekfinger och mellan ring- och lillfinger för extra slitstyrka. Ett invändigt fleecefoder samt Primaloft Gold syntetfyllning håller handen varm med mjuk, dunliknande känsla. En vacker, uthållig handske som med rätt vård kan följa dig i många år, och som passar lika bra för hoppning och dressyr som för uteritt i kyliga förhållanden.

Kollektion

Horese riding

Inom Horse hittar du handskar utvecklade specifikt för ridning. Modellerna kännetecknas av en nära passform, ett bra grepp med genomtänkta förstärkningar för en längre hållbarhet och god komfort.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Ridning

Ridning

Detaljer

Elastisk vid handled | Förstärkta detaljer | Vent in cuff

Isolering

Primaloft gold

PrimaLoft Gold EcoGrip Control. 100 % polyester.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Hjortskinn

Ett smidigt och isolerande läder med en vacker narvstruktur.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev