Scrolla ner

Deerskin Lambskin

Art.nr: 20310-710
1 600 SEK

Färg Kork

Svart
Kork
Choklad
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Härligt rejäl vinterhandske med värmande lammpälsfoder. Sydd i hjortskinn, ett kraftigt och samtidigt mjukt läder som håller värmen väldigt bra. En klassisk herrmodell med dekorativ denta på ovanhanden och läderrem med tryckknapp på handleden.

Vinterhandskar med 
lammpälsfoder herr...

Deerskin Lambskin är som namnet antyder en handske där naturmaterial utgör grundingredienserna, inifrån och ut. Den är sydd i hjortskinn, ett smidigt och rustikt läder som isolerar bra. Inuti finns ett foder i mjuk lammpäls*, skönt värmande även i riktigt låga vintertemperaturer.
Utformningen är klassisk med halvpiqué-sömmar på fingrarna och klassisk denta på ovansidan. En läderrem med tryckknapp reglerar vidden runt handleden.
Genomarbetade detaljer och högkvalitativa material ger en tidlös handske för både vardag och fritid, i stadsterräng likaväl som lantligare omgivningar.

* på handskar i färgerna 100 Svart och 770 Choklad kan färgen på fodret variera. Brist på lammpäls i offwhite gör att vi successivt går över till svart lammpälsfoder i dessa handskar.

Kollektion

Inom Sport Classic hämtar vi inspiration från naturen och låter det vilda och otvungna karakterisera design och materialval. De flesta modellerna är av varmare karaktär, tillverkade i mjukt älg- eller hjortskinn och fodrade med ull eller lammpäls.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Halv piquésöm | Förböjd passform | Handledsrem med tryckknapp | Vent in cuff
Halv piquésöm

Halv piqué-söm innebär att skinnet på ovanhanden överlappar varandra och sys med en millimeter sömsmån.

Förböjd passform

Handsken är förböjd för att följa händernas naturliga position.

Fast foder

Lammpäls

Ett av våra varmaste foder. Lammpälsen isolerar dina händer väl under de kallaste vinterdagarna.

Yttermaterial

Hjortskinn

Ett smidigt och isolerande läder med en vacker narvstruktur.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev