Scrolla ner
Bild som visar Army Leather Patrol Gauntlet Mitt

Army Leather Patrol Gauntlet Mitt

1 450 SEK
Art.nr: 30671-870

Färg Oliv

Marin
Ljusgrå
Koks
Oliv
Lång, slitstark tumhandske för skidåkare som åker över hela berget och behöver en pålitlig följeslagare med extra värmande egenskaper. Hög krage hindrar snö från att tränga in och urtagbart foder gör det lätt att växla mellan olika foder. Perfekt i lössnö och på skidturer med växlande aktivitetsnivå.
Läs mer

Utbytbart foder

Vindtät

Värme7/87/8

Slitstark7/87/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Lång tumhandske 
med urtagbart foder...

Army Leather Patrol Gauntlet är en varm, slitstark tumhandske för långa dagar i snö och kyla. Passar skidåkare som söker en extra varm handske, eftersom tummodellen kan binda mer luft som isolerar runt handen. Innerhanden i getskinn har utåtvända sömmar som ger bra grepp, medan handens ovansida är i vädertålig softshellväv. Ett fleecefoder med G-Loft syntetfyllning håller fingrarna varma även i låga temperaturer och kan enkelt tas ur för att tvättas eller torkas. En rad genomtänkta detaljer bidrar till hög funktion på fjället. I lössnön lär du uppskatta den höga, skyddande kragen medan handledsremmen minskar risken för att du tappar handsken. En karbinhake och ögla låter dig hänga handsken med öppningen nedåt, för att undvika att den fylls med snö om du tagit av den. En uthållig och pålitlig skidkompis som gärna följer med en bra bit bort från liftsystem och bekvämligheter. Finns även i 5-fingermodell.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Karbinhake | Elastisk vid handled | Handcuffs | Hanging loop | Förstärkta detaljer | Uttagbart foder | Snölås | Puller at cuff | Wrist strap with velcro closure
Hanging loop

Använd öglan på fingret tillsammans med en karbinhake för att hänga handskarna upp och ner. På så vis skyddar du dem från regn eller snö.

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Medföljande foder | Passande foder
Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 30671 Army Leather Patrol Gauntlet Mitt

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 30671 Army Leather Patrol Gauntlet Mitt

Yttermaterial

Army goat leather | Hestra 3-lagers dobby polyester melange
Army goat leather

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Hestra 3-lagers dobby polyester melange

Slitstarkt vävt tyg med spandex som ger goda stretchegenskaper. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tyg. 97 % polyester, 3 % elastan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev