Scrolla ner
Bild som visar Army Leather Patrol Female Mitt

Army Leather Patrol Female Mitt

1 250 SEK
Art.nr: 30581-100

Färg Svart

Svart
Ljusgrå
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Varm, slitstark tumhandske för långa dagar på berget. Damversionen av populära Army Leather Patrol Mitt, med nättare skärning för att passa kvinnors smalare händer. Urtagbart foder underlättar torkning och gör att du kan variera foder efter aktivitetsnivå och temperatur.
Läs mer

Utbytbart foder

Vindtät

Värme6/86/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet4/84/8

VattentätNej

Varma 
tumhandskar dam...

Army Leather Patrol Female är en varm tumhandske med genomtänkta funktioner. Den bygger på samma robusta grundrecept som Hestras Heli Ski-modell men är utformad för att bäras under jackärmen, med en bekväm neoprenmudd som sluter om nära handleden. Tummodellen rymmer gott om luft som isolerar och passar dig som söker en extra varm handske. Handflata och slitytor är i impregnerat getskinn medan handens ovansida är i följsam, vädertålig softshellväv. Ett fleecefoder med syntetfyllning håller fingrarna varma även i låga temperaturer, och kan enkelt tas ur för att tvättas eller torkas. Du kan också ersätta fodret med en tunnare liner, för att anpassa värmen om du till exempel hajkar uppför och svettas mer. En handledsrem minskar risken för att du tappar handsken, och en karbinhake och öljett låter dig fästa den i exempelvis en bälteshälla, om du tagit av handsken för att jobba med händerna. En slitstark och pålitlig följeslagare för dig som tillbringar långa dagar utomhus i snö och kyla, och som gärna rör dig en bit bort från liftsystem och bekvämligheter. Finns även i 5-fingermodell, samt med passform anpassad för herrar.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Hai Phong, Vietnam

HESTRA Matsuoka Vietnam Founded by Hestra: 2018

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Karbinhake | Elastisk vid handled | Handcuffs | Förstärkta detaljer | Uttagbart foder | Neoprenmudd med kardborrestängning | Puller at cuff

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester | Bemberg
Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 30581 Army Leather Patrol Female Mitt

Yttermaterial

Hestra 3-lagers dobby polyester melange | Getskinn
Hestra 3-lagers dobby polyester melange

Slitstarkt vävt tyg med spandex som ger goda stretchegenskaper. Vindtätt, vattentätt och andningsbart tyg. 97 % polyester, 3 % elastan.

Getskinn

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev