Scrolla ner

Army Leather Heli Ski Mitt

Art.nr: 30571-100
1 500 SEK

Färg Svart

Svart
Royalblå
Marin
Grå
Senap
Röd
Espresso
Oliv
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Hestras mest kända skidhandske är en modern klassiker med genomtänkta funktioner. En lång modell som passar dig som gärna åker i lössnö och som behöver en varm, pålitlig kamrat på berget. Löstagbart foder gör den lätt att anpassa efter olika temperatur och aktivitetsnivå.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme7/87/8

Slitstark7/87/8

Rörlighet3/83/8

VattentätNej

Varm tumhandske 
med tekniska funktioner...

Hestras Army Leather Heli Ski skapades ursprungligen för skidguider i västra Kanada som behövde en pålitlig och varm skidhandske för långa dagar i snö och kyla. Sydd i slitstarkt getskinn som ger utomordentligt grepp och känsla och med ovansida i vädertålig polyamidväv. Denna tummodell passar dig som söker en varmare handske och precis som fingerhandsken har den en rad smarta funktioner som underlättar när du inte kan gå in och värma dig så ofta. Så är till exempel fodret lätt att ta ur och byta om det blir fuktigt eller för att anpassa efter varierande aktivitetsnivå och temperatur. Och den långa kragen har snölås som tillsammans med en kardborrerem vid handleden ser till att värmen stannar kvar inuti handsken. En handledsrem minskar risken för att du tappar handsken om du tagit av den för att hantera telefon eller utrustning. Det finns också en öljett som låter dig fästa handsken med en karbinhake i skidbyxan eller klätterselen – praktiskt om du jobbar med enbart en tunnare liner på händerna. En stryktålig, flexibel följeslagare för skidåkare som tillbringar mycket tid utomhus och ofta rör sig en bra bit bort från liftsystem och bekvämligheter. Finns även i 3- och 5-fingermodell.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Guangdong, China

Hestra Eurogant Partner since: 1993

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Karbinhake | Elastisk vid handled | Handcuffs | Uttagbart foder | Snölås | Wrist strap with velcro closure

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Medföljande foder | Passande foder
Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 30571 Army Leather Heli Ski Mitt

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 30571 Army Leather Heli Ski Mitt

Yttermaterial

Hestra triton polyamidtyg | Army goat leather
Hestra triton polyamidtyg

HESTRA Triton vindtät, vattentät och andningsbart. 100 % polyamid.

Army goat leather

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev