Scrolla ner

Army Leather Heli Ski Jr. 5-finger

Art.nr: 30560-350
995 SEK

Färg Grå

Svart
Royalblå
Marin
Grå
Senap
Röd
Fuchsia
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Hestras mest kända skidhandske – här i barnversion. En slitstark och lång vinterhandske som passar skidglada juniorer som gärna åker lössnö och tillbringar långa dagar ute på berget. Hög krage stoppar snö från att tränga in och löstagbart foder gör den lätt att tvätta och torka.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme6/86/8

Slitstark7/87/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Populär skidhandske 
för barn...

Hestras Heli Ski-handske skapades ursprungligen för kanadensiska skidguider som behövde en pålitlig och varm handske för långa dagar i snö och kyla. Och vad kan passa bättre för skidglada juniorer som drar till skogs, pist och park så fort de får en stund över? Precis som vuxenmodellen är barnhandsken sydd i slitstarkt getskinn och vädertålig 3-lagers polyamidväv. Fleecefodret är löstagbart och har värmande G-loft syntetfyllning. En handledsrem minskar risken för att handsken tappas om den exempelvis tas av i lift för att hantera telefon eller goggles. Det finns också en öljett och en fingerögla för att hänga upp handsken. En tålig och värmande vinterkompis i all slags skidterräng, under hela säsongen. Finns även i tum- och 3-fingermodell.

Kollektion

Vi ställer lika höga krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som för våra vuxenmodeller. Även små händer behöver riktigt bra handskar som värmer i kallare temperaturer och som skyddar mot snö och regn. Inom Junior-kollektionen finner du funktionella barnhandskar som lämpar sig för både skidåkning och utelek. krav när vi designar handskar för barn och ungdomar, som på vuxenmodellerna. Även små händer behöver riktigt bra handskar.

Produktursprung

Guangdong, China

Hestra Eurogant Partner since: 1993

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Utomhuslek
Utförsåkning

Utförsåkning

Utomhuslek

Utomhuslek

Detaljer

Handcuffs | Uttagbart foder | Snölås

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Borstad polyester | Bemberg
Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 30560 Army Leather Heli Ski Jr. 5-finger

Yttermaterial

Hestra triton polyamidtyg | Getskinn
Hestra triton polyamidtyg

HESTRA Triton vindtät, vattentät och andningsbart. 100 % polyamid.

Getskinn

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev