Scrolla ner
Bild som visar Army Leather Heli Ski 5-finger
Kommer snart
Ny färg

Army Leather Heli Ski 5-finger

1 500 SEK
Art.nr: 30570-870

Färg Oliv

Svart
Royalblå
Marin
Grå
Senap
Röd
Espresso
Oliv
Buteljgrön
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Hestras mest kända skidhandske är en modern klassiker med genomtänkta funktioner. En lång modell som passar dig som gärna åker i lössnö och som behöver en varm, pålitlig kamrat på berget. Löstagbart foder gör den lätt att anpassa efter olika temperatur och aktivitetsnivå.
Läs mer

Utbytbart foder

Vindtät

Värme5/85/8

Slitstark7/87/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Varm skidhandske 
med tekniska funktioner...

skapades ursprungligen för skidguider i västra Kanada som behövde en pålitlig och varm skidhandske för långa dagar i snö och kyla. Sydd i slitstarkt getskinn som ger utomordentligt grepp och känsla och med ovansida i vädertålig polyamidväv. Denna 5-fingers skidhandske har en rad smarta funktioner som underlättar när du inte kan gå in och värma dig så ofta. Så är till exempel fodret lätt att byta om det blir fuktigt, eller för att anpassa efter varierande aktivitetsnivå och temperatur. Och den långa kragen har snölås som tillsammans med en kardborrerem vid handleden ser till att värmen stannar kvar inuti handsken. En handledsrem minskar risken för att du tappar handsken om du tagit av den för att hantera telefon eller utrustning. Dessutom gör en medföljande karbinhake och läderögla på lillfingret att du kan hänga handsken med öppningen neråt i skidbyxan eller klätterselen – praktiskt för att undvika att den fylls av snö om du jobbar med enbart en tunnare liner på händerna. En stryktålig, flexibel följeslagare för skidåkare som tillbringar mycket tid utomhus och ofta rör sig en bra bit bort från liftsystem och bekvämligheter. Finns även i tum- och 3-fingermodell.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Guangdong, China

Hestra Eurogant Partner since: 1993

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Turskidåkning | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Turskidåkning

Turskidåkning

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Karbinhake | Eagle Grip-konstruktion | Elastisk vid handled | Handcuffs | Hanging loop | Uttagbart foder | Snölås | Wrist strap with velcro closure
Eagle Grip-konstruktion

Konstruktion där vi formsyr handsken för att följa handens naturliga böjning, vilket gör handsken bekvämare och mer greppvänlig.

Hanging loop

Använd öglan på fingret tillsammans med en karbinhake för att hänga handskarna upp och ner. På så vis skyddar du dem från regn eller snö.

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, andningsbar och mycket komprimerande.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Yttermaterial

Hestra triton polyamidtyg | Army goat leather
Hestra triton polyamidtyg

HESTRA Triton vindtät, vattentät och andningsbart. 100 % polyamid.

Army goat leather

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev