Scrolla ner

Army Leather Extreme Mitt

Art.nr: 35161-100020
1 700 SEK

Färg Svart & offwhite

Svart & offwhite
Svart
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Lång och extra välisolerad tumhandske för de riktigt kalla vinterdagarna. Utformad för skidåkare och äventyrare som vistas länge utomhus i sträng kyla och som behöver en pålitlig, skyddande handske. Sydd i slitstarkt getskinn och polyamidväv, och det uttagbara fodret har rejält tilltagen syntetfyllning.

Utbytbart foder

Vindtät

Värme8/88/8

Slitstark7/87/8

Rörlighet2/82/8

VattentätNej

Välisolerad tumhandske 
för sträng kyla...

Army Leather Extreme är en av Hestras varmaste modeller, utformad för sträng kyla och riktigt tuffa väderförhållanden. Den har samma slitstarka yttre som övriga Army Leather-modeller, men extra kraftig isolering av högfunktionell G-loft. Perfekt i kallt vinterklimat och för lägre aktivitetsnivåer, om du exempelvis kör hundspann eller skoter över långa distanser. Fodret är löstagbart och lätt att torka eller tvätta. Eller ersätta med ett tunnare foder, om temperaturen eller aktivitetsnivån stiger. Insidan i mikrofleece är behaglig mot huden och syntetfyllningen både isolerar och leder ut fukt. Modellen är utformad för pålitlig funktion med hög krage som stänger ute snö och kyla. Snölåset justeras enkelt med en hand och även vidden runt handleden justeras med ett enhandsgrepp. En favorit bland skidåkare, äventyrare och andra friluftsproffs som tillbringar långa dagar utomhus i sträng kyla.

Kollektion

Våra Alpine Pro-handskar är utvecklade för friåkare, bergsguider, skidlärare och andra som ställer höga krav på sin utrustning. Handskarna är högfunktionella och tål mycket slitage och passar dig som ofta åker i varierande väderförhållanden och terränger.

Produktursprung

Rakamaz, Hungary

HESTRA Hungary Founded by Hestra: 2011

Read more

Aktivitet

Utförsåkning | Friluftsliv | Snowboard
Utförsåkning

Utförsåkning

Friluftsliv

Friluftsliv

Snowboard

Snowboard

Detaljer

Karbinhake | Elastisk vid handled | Handcuffs | Uttagbart foder | Snölås | Handledsjustering med enhandsspänne

Isolering

G-Loft

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, med hög andningsförmåga och mycket komprimerande.

Fast foder

Bemberg

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder

Medföljande foder | Passande foder
Medföljande foder

Detta foder ingår när du köper 35161 Army Leather Extreme Mitt

Passande foder

Genom att byta ut ditt trasiga foder förlänger du handskens livslängd samtidigt som du sparar på miljön. Följande foder passar 35161 Army Leather Extreme Mitt

Yttermaterial

Hestra flextron softshell 4-vägs stretch | Army goat leather
Hestra flextron softshell 4-vägs stretch

Hållbart och smidigt stretchtyg av polyamid/spandex. Vind- och vattenavvisande med goda ventilationsegenskaper. 92 % polyamid, 8 % elastan.

Army goat leather

Slitstarkt och beständigt getskinn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev