Scrolla ner
Nyhet

Apex Short

Art.nr: 3002460-970
450 SEK

Färg Plommon

Svart
Oliv
Plommon
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagarVi erbjuder fri frakt vid köp över 500 krLeveranstid 2-5 arbetsdagarÖppet köp i 30 dagar
Lätt cykelhandske med halvfingrar för perfekt kombination av svalka och grepp under varma sommardagar. Ovansidan är sydd i följsam lycra medan innerhanden är i slitstark Clarino syntetmocka. Dragöglor på fingrar ger enkel avtagning och en nästork suger upp väta under aktiva pass.

Tål maskintvätt

Värme1/81/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet7/87/8

VattentätNej

Lätta halvfingers 
cykelhandskar sommar...

Apex Short är en tunn och smidig halvfingers cykelhandske för varma sommardagar på landsväg och stig. Ovanhanden är sydd i följsam lycra, medan innerhanden är i syntetmocka med tunt stoppade partier för skönt grepp runt styret. En nästork fångar upp väta under svettiga cykelpass och mudden i stretchpolyamid sluter till mjukt runt handleden. Finns även med långa fingrar.

Kollektion

Bike

Inom Bike hittar du ett brett utbud av cykelhandskar för olika typer av cykelsporter och nivåer. Modellerna är designade för att förbättra styrgrepp, reducera vibrationer och skydda mot väder och vind.

Aktivitet

Cykel / MTB

Detaljer

Tål maskintvätt | Nästork | Puller at cuff | Pullers at fingers

Yttermaterial

Clarino | Lycra-tyg | Frotté
Clarino

Clarino 60 % nylon 40 % polyuretan. Starkt och hållbart förstärkningsmaterial.

Lycra-tyg

280 g lycra i 88 % nylon 12 % spandex.

Frotté

100 % bomull

Prenumerera på vårt nyhetsbrev