Scrolla ner
Bild som visar Steve

Steve

895 SEK
Art.nr: 23260-871

Färg Loden

Svart
Kork
Loden
Klassisk bilhandske i retroinspirerad design med öppen ovansida och spänne vid handleden. Sydd i följsam italiensk lammnappa med handnära passform. Uppkallad efter skådespelaren och stilikonen Steve McQueen.
Läs mer

Ofodrad

Elegant bilhandske 
i skinn...

Elegant ofodrad handske i följsam italiensk lammnappa. En klassisk så kallad ”bilhandske”, uppkallad efter skådespelaren Steve McQueen som inspirerat med odödlig känsla för stil. Materialen är noga utvalda och hantverket utsökt – som veckade detaljer över handryggen och halvpiqué-söm längs fingrarnas ovansida. Handnära passform och läderrem med knapp som sluter till runt handleden. Med öppen ovandel och perforerade fingrar är den perfekt för vår och sommar – om inte i nedcabbad sportbil så i alla fall med en air av sportig elegans.

Kollektion

Inom Collection hittar du modehandskar i följsamma och högkvalitativa material där trediga detaljer och god passform ligger i fokus. Oavsett om du letar efter en trendig eller klassisk handske erbjuder den här kollektionen något för de flesta stilar och garderober.

Produktursprung

Shanghai, China

Hestra Pinghu Huashen Partner since: 1981

Read more

Aktivitet

Bilhandskar | Mode
Bilhandskar

Bilhandskar

Mode

Mode

Detaljer

Halv piquésöm | Tryckknapp i mudd
Halv piquésöm

Halv piqué-söm innebär att skinnet på ovanhanden överlappar varandra och sys med en millimeter sömsmån.

Yttermaterial

Lammnappa

Ett tunt, mjukt läder av lammnappa med fin lyster. Det finaste skinnet av lammnappa kommer från Etiopiens högland och garvas och färgas i Neapel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev