Scrolla ner

Peccary Handsewn Unlined ¾ Bt

Art.nr: 20380-710
3 900 SEK

Färg Kork

Kork
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Kort handske med stilren siluett i finaste peccaryläder. Tillskuren och sydd för hand i Hestras handskmakarateljé i Budapest. Modellen är framtagen i samarbete med klockentusiasterna på HOUDINKEE och dess korta skärning med insvängd ovandel låter din klocka komma till sin fulla rätt.

Handsydd

Ofodrad

Hestra peccary 
handske för män...

Stilren handske utvecklad tillsammans med HOUDINKEE. De sökte en handske som lät fina urverk komma till sin fulla rätt och vände sig till Hestra. Resultatet av samarbetet är denna vackra handske i peccary – en kort modell vars ovandel är lätt insvängd för att ge plats åt en klocka på handleden.
Handsken är tillskuren för hand ur ett skinn av Hestras skickliga handskmakare i Ungern. Deras hantverkskunnande finns bara hos ett fåtal individer i hela världen och varje handskpar som lämnar ateljén är unikt. I denna modell används peccary, ett vildsvinsläder från Sydamerika som är idealiskt i handskar – starkt, mjukt, värmande och oerhört elastiskt. En handske i peccary formar sig naturligt efter handen, även efter långvarig användning.
Modellen är ofodrad och insidan är mjuk och behaglig att bära. En elegant modeaccessoar för klockfantaster och andra gentlemän som söker en handske för vår och tidig höst.

Kollektion

Inom Table Cut finner du våra finaste handskar. De är handskmakargjorda och tillverkade i det mest exklusiva materialen. Alla handskar är sydda för hand vilket gör varje handskpar unikt.

Aktivitet

Mode

Mode

Detaljer

Handsewn | Table cut | Vent in cuff

Yttermaterial

Peccary

Peccary kommer från en typ av vildsvin från Amazonas djungel. Lädret är mjukt, smidigt och isolerande och anses vara det mest exklusiva handsklädret.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev