Inköpschef

Vi söker en inköpschef som har ansvar för både inköp, design, utveckling och hållbarhetsfrågor. Ditt uppdrag blir att utveckla vår inköpsprocess i ett dynamiskt och växande bolag. Du blir ansvarig för Hestras materialflöde från våra duktiga leverantörer till våra erfarna produktionsbolag som finns i Kina, Vietnam och Ungern. I avdelningens uppdrag ligger att utveckla strategier för våra olika processer, att stärka vår leverantörsbas samt att förbättra våra egna system och arbetssätt. Parallellt med detta framåtriktade arbete hanterar avdelningen det praktiska löpande inköpet och materialflödet till våra projekt. I frågor som rör utveckling och design arbetar du tätt med våra affärsområdeschefer och designers. Hållbarhetsfrågor är viktiga för oss och du kommer i denna tjänst ha det övergripande ansvaret för att vi, fortsatt är ett gott föredöme inom detta angelägna område.

Till din hjälp har du dina medarbetare på avdelningen som arbetar med såväl med strategiskt som operativt inköp samt utveckling, design och hållbarhet.

Vi tror att du är en duktig ledare med erfarenhet av strategiskt inköp. Du klarar att anpassa ditt ledarskap efter vad situationen kräver och du känner dig bekväm att ta täten i utvecklingsfrågor. Det är viktigt att du har förmågan att utveckla dagens arbetssätt till att bli än mer effektiva.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en relevant akademisk examen inom inköp eller liknande erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete. Som person är du tydlig, analytisk och uthållig. Du är en naturlig ledare som drivs av att skapa fungerande samarbeten och att hjälpa andra att lyckas. Du tar ägandeskap och ser till att dina uppgifter kommer ända in i mål.

Tjänsten har linjeansvar för inköps- och utvecklingsavdelningen, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Placeringsort är Hestra.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se

www.finnvedenexecutive.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev