Butikssäljare med sömnadserfarenhet - Göteborg

HESTRA är ett av de ledande internationella handskmärkena inom skidåkning, friluftsliv och mode. Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs i dag av tredje och fjärde generationen Magnusson. Design och utveckling sker på huvudkontoret i småländska Hestra. Handskarna tillverkas i våra egna fabriker och vi köper själva in skinn, tyg, foder och andra material. Vi har därmed god kontroll över produktionskedjan och kan säkerställa hög kvalitet. Flera av företagets modeller görs också för hand av Europas mest erfarna handskmakare.

Idag har vi totalt fyra retailbutiker i Stockholm, Oslo och två helt nyöppnade butiker i Köpenhamn och Göteborg. Vill du vara med på vår resa framåt och bygga upp vår nyöppnade butik i Göteborg och ge den bästa supporten till våra kunder? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega i rollen som butikssäljare!

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?

• Hjälpa kunder

• Hjälpa till med inleveranser & strukturering

• Biträda med rapportering, vid speciella tillfällen

• Ansvar över reklamationsavdelning för butiken

Vem är du?

Vi söker en serviceminded butikssäljare som alltid sätter kunden först. Meriterande är om du har erfarenhet inom sömnad som till exempel sömmar, lappning, foderbyte & diverse delar. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik.

Tjänsten är 100% men vi utesluter inte anställning om 75 / 50% om så önskas.

Placeringsort: Göteborg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är den 22 oktober men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag med CV & personligt brev till butikschef Gottfrid Bolin på mail: gottfrid.bolin@hestragloves.se

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Gottfrid på ovan mail alt. på telefonnummer 0720808898.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev