Scrolla ner
Bild som visar Golf Super Wedge Left 5-finger

Golf Super Wedge Left 5-finger

Art.nr: 39020-000320
400 SEK

Färg Ljusgrå

Svart
Ljusgrå
White & Dark Grey
Orange
White & Bordeaux
Påminn mig

Produkten är slutsåld. Vi skickar ett e-mail till dig när varan finns på lager igen.

Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024Fri frakt fram till 31/5-2024
Välsittande golfhandske i skinn med ventilerande och stretchig ovandel. Sydd i finaste lammnappa som följer med naturligt i handens rörelser, med behaglig känsla mot huden. Super Wedge-konstruktion med exakt placerade sömmar ger ett nära och stadigt grepp om klubban.

Ofodrad

Golfhandske i skinn 
med nära passform...

Golf Super Wedge bygger på Hestras långa erfarenhet av att utforma högkvalitativa handskar, med fint genomarbetade detaljer och noga utvalda material. Modellen har Super Wedge-konstruktion, vilket innebär minimalt med sömmar i innerhanden och kilar på sidan av fingrarna. Det ger ett nära och stadigt grepp om klubban.
Passformen är tight med innerhand och fingrar i finaste lammnappa. Det finns förstärkningar på utsatta ställen och ventilationshål längs pekfingret. Ovandelen är i ett luftigt stretchmaterial med lycra. Resår på handledens insida samt en kardborrejustering på handryggen bidrar till precis passform.

Kollektion

Inom Golf hittar du handskar med god passform, komfort och bra grepp i både våta och torra förhållanden.

Aktivitet

Golf

Detaljer

Elastisk vid handled | Kardborrestängning vid handled

Prenumerera på vårt nyhetsbrev